vizitează și ANDREEA ROȘCA PLAYGROUND sau ANDREEA ROȘCA FACEBOOK

Simona Baciu
Cum să visezi imposibilul. Și să îl creezi

În 1993, Simona fondat o școală. Mai, precis, o grădiniță. Transilvania College este astăzi cea mai bună școală privată din România și una dintre cele mai bune din lume. La școala ei din Cluj învață copii din 27 de țări, de la creșă, până la bacalureat. Două treimi dintre abolvenții școlii sunt admiși la universități de prestigiu din lume. Educatorii români plecați din țară se întorc pentru a preda la Transilvanya College.

REZERVĂ UN LOC ÎN SALĂ

APOLLO111 • 27 Mar 2018

Join the tribe of curious. sau

Vezi ce-ai pierdut la ultimele evenimente

Florin Talpeș
Cea mai grea lecție de leadership

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

Florin Talpeș
Sfaturi pentru un tânăr absolvent

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

Dragos Petrescu
Eșecurile care au durut cel mai tare

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

Dragos Petrescu
Cele două principii de bază în business

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

mai multe pe

Ultimele evenimente...

Live. Pe scenă. Antreprenori, pionieri, inovatori. Împreună cu tine.

The Vast & The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.


REZERVĂ UN LOC ÎN SALĂ
APOLLO111 • 27 Mar 2018