vizitează și ANDREEA ROȘCA PLAYGROUND sau ANDREEA ROȘCA FACEBOOK

DIANA VASILE
Cum să ai o viață mai bună

Psiholog, psihoterapeut

O conversație despre relația cu noi înșine și cu lumea noastră interioară. Despre cum să ne înțelegem mai bine și să trăim mai în armonie cu ceea ce se află în interiorul nostru și în lumea noastră exterioară, oricât de impredictibilă și complicată ar fi. Despre cum să ne reconectăm cu noi și să ne simțim stăpâni ai propriei vieți.

Diana Vasile este, probabil, cel mai recunoscut expert român în psihologia traumei, fondator și președinte al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei. Are mai bine de 25 de ani de practică și cercetare.

Rezervă un loc în sală

APOLLO111 • 28 Mai 2024

Join the tribe of curious. sau

Vezi edițiile trecute

mai multe pe

Evenimente din sezoanele anterioare...

Live. Antreprenori, pionieri, inovatori. Împreună cu tine.

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.


Rezervă un loc în sală
APOLLO111 • 28 Mai 2024