vizitează și ANDREEA ROȘCA PLAYGROUND sau ANDREEA ROȘCA FACEBOOK

DAVID NEACȘU
Magia înălțimilor și spectacolul lumii

Alpinist, antreprenor, explorator

David cutreieră munții din nevoia de a cunoaște și a înțelege lumea. Spune că patima aventurii vine din nevoia de a trăi fiecare clipă. A organizat prima expediție românească pe Everest și alte 50 pe munți din toată lumea. A explorat zone mai puțin cunoscute și a urmărit viața populațiilor indigene din Peru, până în Papua Noua Guinee sau Alaska. Este fondatorul Himalaya, primul magazin de echipament montan din România. Și un pasionat pescar.

O conversație despre aventură, depășirea limitelor, cunoaștere de sine și echipe extraordinare.

Rezervă un loc în sală

APOLLO111 • 27 Feb 2024

Join the tribe of curious. sau

Vezi edițiile trecute

mai multe pe

Evenimente din sezoanele anterioare...

Live. Antreprenori, pionieri, inovatori. Împreună cu tine.

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.


Rezervă un loc în sală
APOLLO111 • 27 Feb 2024