vizitează și ANDREEA ROȘCA PLAYGROUND sau ANDREEA ROȘCA FACEBOOK

SERGIU NEGUȚ.
Decizii și alegeri strategice în momente de schimbare

 

Era banilor ieftini și a abundenței e în trecut. Cum îți recalibrezi viața, direcția, deciziile, strategia în acest nou prezent? Cum te desparți de credințe, idei și proiecte pentru a vedea oportunitatea? ”Suntem mereu la jumătatea drumului între ceea ce credem că putem și potențialul nostru” spune Sergiu. Treaba lui, crede, e să împingă constant limitele.

Sergiu Neguț are decenii de experiență cu decizii grele și alegeri strategice: a condus Rețeaua Regina Maria către creștere și apoi vânzare. Și-a schimbat complet cariera și viața. A devenit consultant. Apoi investitor. Predă strategie în programe post universitare și cursuri executive. În ultimii ani, s-a întors ”la firul ierbii” drept cofondator al FintechOS, împreună cu Teodor Blidăruș.

Ca Chief Strategy Officer, a coordonat pentru FintechOS – una dintre primele 3 cele mai valoroase companii românești de tehnologie – runde de finanțare de peste 100 de milioane de dolari. FintechOS e o companie globală, cu clienți pe patru continente și o echipă de de 350 de oameni în Londra, Amsterdam, New York și București.

O conversație despre cum alegi mizele și oamenii, cum ”citești” realitatea din jur, cum înțelegi riscul și iei decizii strategice în momente complicate. Personale și profesionale.

SOLD OUT

Rezervă un loc în sală

APOLLO111 • 28 Feb 2023

Join the tribe of curious. sau

Vezi edițiile trecute

mai multe pe

Captain Curious caută echipaj pentru un voiaj de 4 luni în jurul antreprenoriatului românesc.

Abonament
@ The Vast & The Curious

este valabil pentru 4 ediții la un preț promoțional de 350 lei.

Următoarele evenimente vor avea loc pe 28 februarie și 28 martie, așa că rezervă-ți din timp locul în sală pentru întregul sezon!

Evenimente din sezoanele anterioare...

Live. Antreprenori, pionieri, inovatori. Împreună cu tine.

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.


SOLD OUT

Rezervă un loc în sală
APOLLO111 • 28 Feb 2023