vizitează și ANDREEA ROȘCA PLAYGROUND sau ANDREEA ROȘCA FACEBOOK

THE VAST & THE CURIOUS: RADU ATANASIU

ANGEL INVESTOR, PROFESOR

Decizii care deschid lumi și oportunități

Ultimul episod al acestui sezon The Vast&The Curious e o concluzie și un punct de plecare, în același timp. Am gândit acest sezon cu intenția de a clădi punți între umanitate și business, între viață și profesie. Am vorbit cu invitații noștri despre curaj și frică, imaginație și pragmatism, ambiție și leadership, noi și lumea din jur.

Această ultimă conversație este despre arta de a lua deciziile care construiesc punțile și ne aduc ce-i mai bun din diverse lumi.

Radu studiază de ani de zile știința luării deciziilor și erorile pe care le facem adesea, în viață și în business. Tindem mult prea des să judecăm în termeni de joc cu sumă zero: sau succes în business, sau echilibru în viață; sau pasiune, sau bani; sau pragmatic, sau uman; sau câștig eu, sau câștigi tu. În ambiguitatea și incertitudinea în care trăim, ideile și oportunitatea merg către cei capabili să le gândească împreună.

Radu predă Gândire și Decizii pentru Business la Bucharest International School of Managment, unde este decan asociat și partener. Colaborează cu universități din Olanda și este autorul a două cărți despre decizii, una publicată în Germania, alta în curs de apariție în Olanda. A lucrat cu zeci de companii românești și europene, iar cursurile lui online au zeci de mii de studenți din întreaga lume. Este angel investor și aleargă maratoane costumat în Mickey Mouse.

SOLD OUT

Rezervă un loc în sală

APOLLO111 • 30 Mai 2023

Join the tribe of curious. sau

Vezi edițiile trecute

mai multe pe

Evenimente din sezoanele anterioare...

Live. Antreprenori, pionieri, inovatori. Împreună cu tine.

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.


SOLD OUT

Rezervă un loc în sală
APOLLO111 • 30 Mai 2023