vizitează și ANDREEA ROȘCA PLAYGROUND sau ANDREEA ROȘCA FACEBOOK

ANDREI PITIȘ
Să trăiești o viață asumată. Și conversațiile care ne definesc viața

Viața noastră, crede Andrei, e determinată de două lucruri: conversațiile din care facem parte și capacitatea de a visa. E creatorul unui ceas inteligent, într-o țară cu zero tradiție în domeniu. E cofondator al unor organizații care sunt stâlpi ai ecosistemului antreprenorial. A creat și condus echipe de la 3 la 300 de oameni și a plecat mereu din propriile proiecte, deliberat, când a simțit că nu mai crește. E investitor în zeci de companii. Totuși are, în fiecare dimineață, zeci de îndoieli. Nici frica, nici situațiile de viață și de moarte nu-i sunt străine. Cel mai recent proiect e, oarecum, felul lui de a contribui la salvarea planetei. Dincolo de toate, tema care le unește este, până la urmă ”Ce este o viață asumată? Și cum o construiești?”. 

Rezervă un loc în sală

APOLLO111 • 27 Sep 2022

Join the tribe of curious. sau

Vezi edițiile trecute

mai multe pe

Captain Curious caută echipaj pentru un voiaj de 8 luni în jurul antreprenoriatului românesc.

Abonament
@ The Vast & The Curious

este valabil pentru 8 ediții la un preț promoțional de 700 lei.

Următorul eveniment va avea loc pe 25 octombrie, 29 noiembrie și 31 ianuarie, așa că rezervă-ți din timp locul în sală pentru întregul sezon!

Dacă ai încă un abonament din sezonul 2019-2020, să știi că este valabil încă pentru această primă întâlnire.

Evenimente din sezoanele anterioare...

Live. Antreprenori, pionieri, inovatori. Împreună cu tine.

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.


Rezervă un loc în sală
APOLLO111 • 27 Sep 2022