vizitează și ANDREEA ROȘCA PLAYGROUND sau ANDREEA ROȘCA FACEBOOK
The Vast & The Curious

Live. Pe scenă. Antreprenori, pionieri, inovatori. Împreună cu tine.

The Vast & The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Join the tribe of curious.

sau

Dragoș Petrescu
Cum să nu abandonezi. Niciodată.

Fondatorul grupului City Grill este astăzi cel mai mare proprietar român de restaurante. A intrat în business în 1990, ca proprietar de tarabă, dar i-a luat 15 ani să-și găsească adevărata vocație. Se află în primii zece cei mai admirați antreprenori.

Dragoș Petrescu vine la primul eveniment The Vast & The Curious pe 21 noiembrie, o conversație despre valoarea eșecurilor, cum construiești o echipă câștigătoare și ce este important în viață.

APOLLO111 • 21 NOV 2017
Dragoș Petrescu

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.

REZERVĂ UN LOC ÎN SALĂ
REZERVĂ UN LOC ÎN SALĂ
APOLLO111 • 21 NOV 2017