vizitează și ANDREEA ROȘCA PLAYGROUND sau ANDREEA ROȘCA FACEBOOK

MIHAI PANFIL
Creează lumea în care vrei să trăiești

Origo

Mihai Panfil a construit Origo pentru a putea trăi așa cum îi place lui, pentru bucuria de a trăi o experiență. De la decizia de a aduce la București cele mai bune cafele din lume, la investiția imensă în educație, aproape toate deciziile lui au părut absurde. Dar a inventat, practic, piața cafelei de specialitate în România. Pentru el, creșterea este despre sofisticare, nu despre dimensiune.

O conversație despre încredere în principii și valori personale și despre a croi un model de business care să ți se potrivească

Rezervă un loc în sală

APOLLO111 • 23 Apr 2024

Join the tribe of curious. sau

Vezi edițiile trecute

mai multe pe

Evenimente din sezoanele anterioare...

Live. Antreprenori, pionieri, inovatori. Împreună cu tine.

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.


Rezervă un loc în sală
APOLLO111 • 23 Apr 2024