vizitează și ANDREEA ROȘCA PLAYGROUND sau ANDREEA ROȘCA FACEBOOK

DRAGOȘ ROȘCA. Optiblu
Cum găsești partenerii ideali. Și să știi la ce ești bun

Dragoș a intrat în antreprenoriat de mic. A eșuat cu brio. A lucrat în consultanță de management la Roland Berger. Apoi spiritul antreprenorial l-a mânat din nou și s-a gândit să facă un fond. ”Eram noi. Eu și cu mine.” N-a mers. A fost unul dintre pionierii fondurilor de investiții și ai investițiilor în startup-uri. De-a lungul timpului, a ”născut” și crescut zeci de companii, a făcut zeci de tranzcții și a închis unele dintre ele. Azi, are în portofoliu șase, cam toate lideri de piață în domeniile lor. ”Nu intri într-un business să fii numărul 15”, pune. Poate că Optiblu e cea mai cunoscută, pentru că e lider de piață în domeniul opticii. Parteneriatele sunt marea lui specialitate: cum le faci, cu cine, ca să funcționeze și să dureze. Dicolo de business, Dragoș este președintele Fundației Romanian Business Leaders. O conversație despre cum alegi partenerii, emoție și rațiune în business și cum judeci oportunitățile.

REZERVĂ UN LOC ÎN SALĂ

APOLLO111 • 26 Mar 2019

Join the tribe of curious. sau

La fiecare final de lună, la invitația Andreei Roșca, un antreprenor vine pe scena teatrului Apollo111 să îți împărtășească succesele, eșecurile și viața din spatele biroului.

Vino și tu și lasă-te inspirat de poveștile lor.

Declară-te CURIOS
cu abonament!

CUMPĂRĂ ABONAMENT

Valabil până în mai 2019

Vezi ce-ai pierdut la ultimele evenimente

Monica Cadogan

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

Vasile Armenean

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

Radu Savopol
Cele mai bune momente

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

Marius Ștefan
Cum recrutezi oameni buni

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

Iulian Stanciu
Ce înseamnă să fii fericit

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

Dan Isai
Ascultă-ți angajații

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

Simona Baciu
Să nu știi poate fi un avantaj

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

Florin Talpeș
Sfaturi pentru un tânăr absolvent

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

Dragoș Petrescu
Eșecurile dureroase

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

Felix Pătrășacnu
Caracterul în business este Sfântul Duh

DESCOPERĂ EVENIMENTUL >

mai multe pe

Ultimele evenimente...

Live. Pe scenă. Antreprenori, pionieri, inovatori. Împreună cu tine.

The Vast & The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.


REZERVĂ UN LOC ÎN SALĂ
APOLLO111 • 26 Mar 2019