vizitează și ANDREEA ROȘCA PLAYGROUND sau ANDREEA ROȘCA FACEBOOK

 

Era banilor ieftini și a abundenței e în trecut. Cum îți recalibrezi viața, direcția, deciziile, strategia în acest nou prezent? Cum te desparți de credințe, idei și proiecte pentru a vedea oportunitatea? ”Suntem mereu la jumătatea drumului între ceea ce credem că putem și potențialul nostru” spune Sergiu. Treaba lui, crede, e să împingă constant limitele.

Sergiu Neguț are decenii de experiență cu decizii grele și alegeri strategice: a condus Rețeaua Regina Maria către creștere și apoi vânzare. Și-a schimbat complet cariera și viața. A devenit consultant. Apoi investitor. Predă strategie în programe post universitare și cursuri executive. În ultimii ani, s-a întors ”la firul ierbii” drept cofondator al FintechOS, împreună cu Teodor Blidăruș.

Ca Chief Strategy Officer, a coordonat pentru FintechOS – una dintre primele 3 cele mai valoroase companii românești de tehnologie – runde de finanțare de peste 100 de milioane de dolari. FintechOS e o companie globală, cu clienți pe patru continente și o echipă de de 350 de oameni în Londra, Amsterdam, New York și București.

O conversație despre cum alegi mizele și oamenii, cum ”citești” realitatea din jur, cum înțelegi riscul și iei decizii strategice în momente complicate. Personale și profesionale.

APOLLO111 • 23 Apr 2024

MIHAI PANFIL
Creează lumea în care vrei să trăiești

Rezervă un loc în sală
Join the tribe of curious. sau