Termeni și condiții

Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare ale website-ului andreearosca.ro înainte de vizitarea acestui website. Prin accesarea website-ului andreearosca.ro acceptați (implicit și necondiționat) în întregime Termenii și condițiile de utilizare.

Pentru utilizarea Site-ului este necesar să citiți și să acceptați aceste condiții și termeni în totalitate. Vizitarea în continuare a Site-ului presupune că sunteți de acord cu aceste condiții și termeni.

S.C. EXCEL COMMUNICATIONS S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de utilizare, fără nici un fel de notificare prealabila. Eventualele modificari și/sau completări urmează a fi afișate pe site-ul andreearosca.ro, urmând a intra în vigoare de la momentul afișării.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul website-ului andreearosca.ro este protejat de prevederile legale care reglementează dreptul de autor precum și drepturile conexe dreptului de autor. Toate materialele, incluzând toate imaginile, ilustrațiile, articolele, textele, grafica, design-ul, clipuri audio/video etc., conținute în acest website sunt proprietatea S.C. EXCEL COMMUNICATIONS S.R.L. și sunt protejate de legile referitoare la dreptul de proprietate intelectuală, precum și toate marcile și logo-urile sunt proprietatea S.C. EXCEL COMMUNICATIONS S.R.L. sau a deținătorilor licențelor.

Este interzisă modificarea conținutului acestor pagini, precum și copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea sub orice formă a conținutului materialelor prezentate pe acest website, indiferent de forma pe care acestea o îmbracă, de către orice persoană, fără acordul scris al S.C. EXCEL COMMUNICATIONS S.R.L.

Utilizatorii pot folosi conținutul website-ului doar pentru uz personal, non-comercial, sau în scopuri de informare sau educare a cititorilor, obligatoriu cu menționarea sursei.

În cazul în care se dorește folosirea lor în scopuri comerciale, vă rugăm să trimiteți o solicitare pe adresa de email: andreea@andreearosca.ro.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Utilizatorul folosește website-ul pe riscul propriu. S.C. EXCEL COMMUNICATIONS S.R.L. nu acordă niciun fel de garanție pentru utilizarea acestui website, nu garantează că website-ul sau serverele pe care este găzduit nu conțin viruși sau alte componente vătămătoare.

S.C. EXCEL COMMUNICATIONS S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru eventualele daune, directe sau indirecte, ori pentru prejudicii cauzate de utilizarea sau vizitarea website-ului sau de imposibilitatea accesării website-ului.

S.C. EXCEL COMMUNICATIONS S.R.L. nu este responsabilă de utilizarea oricăror legături către alte site-uri web, care se găsesc pe website, și nici pentru conținutul acestora.

Informații detaliate puteți obține telefonic sau prin email, utilizând datele de contact puse la dispoziție în secțiunea Contact.

LEGEA APLICABILĂ

Prin vizitarea Site-ului, Utilizatorul este de acord ca orice dispută cu privire la utilizare, să fie guvernată în conformitate cu legile României, iar nivelul de jurisdicție să fie reprezentat de către instanțele de drept comun competente din România, de pe raza sediului societății din București. Site-ul poate fi accesat de pe întreg teritoriul României, cât și din afara României; accesarea sa din afara României este responsabilitatea exclusivă a Utilizatorului.

CONTACT

Pentru orice informații referitoare la site sau eventualele raporturi de încălcări ale dreptului de autor, utilizatorii pot contacta S.C. EXCEL COMMUNICATIONS S.R.L. la numărul de telefon 0729600463 sau prin email la adresa andreea@andreearosca.ro.