vizitează și ANDREEA ROȘCA PLAYGROUND sau ANDREEA ROȘCA FACEBOOK

JEAN VALVIS
Puterea imaginației, încrederii și a unei aspirații mari

În august 2022, Jean Valvis a vândut către Pepsi 20% din Aqua Carpatica. E una dintre cele mai spectaculoase tranzacții încheiate vreodată în România. Și momentul în care își poate împlini asiprația la care lucrează de 30 de ani: de a face din apa românească un brand global. Își spune ”făuritorul de branduri”, lucru justificat de alte două tranzacții, cu Coca Cola și Lactalis. O conversație despre curajul de a gândi mare, despre ce înseamnă să creezi un brand și încăpățânarea de a crede. Jean Valvis s-a născut în Atena, a studiat în Geneva, Grecia și la Sorbona. Este arhitect și s-a stabilit în România în 1993. A construit de la zero companii de apă minerală, lactate, agricultură bio, energie și vinuri. A făcut ”o promisiune sacră” fiilor lui că nu va face vreodată exit din Aqua Carpatica și vinurile de la Sâmburești.

SOLD OUT

Rezervă un loc în sală

APOLLO111 • 29 Noi 2022

Join the tribe of curious. sau

Vezi edițiile trecute

mai multe pe

Captain Curious caută echipaj pentru un voiaj de 6 luni în jurul antreprenoriatului românesc.

Abonament
@ The Vast & The Curious

este valabil pentru 6 ediții la un preț promoțional de 550 lei.

Următorul eveniment va avea loc pe 29 noiembrie, 31 ianuarie, 28 februarie, 28 martie, 25 aprilie, 30 mai, așa că rezervă-ți din timp locul în sală pentru întregul sezon!

Dacă ai încă un abonament din sezonul 2019-2020, să știi că este valabil încă pentru această primă întâlnire.

Evenimente din sezoanele anterioare...

Live. Antreprenori, pionieri, inovatori. Împreună cu tine.

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.


SOLD OUT

Rezervă un loc în sală
APOLLO111 • 29 Noi 2022