vizitează și ANDREEA ROȘCA PLAYGROUND sau ANDREEA ROȘCA FACEBOOK

IOAN IACOB.
Libertatea de a alege ce e important și greu

Cofondator Flowx.ai

Aceasta este o conversație despre a-ți schimba părerea. Despre a-ți reexamina limitele. Despre care e datoria unui lider și de ce, fără smerenie, nu poți construi o echipă.

Despre motivația de a rezolva probleme cu adevărat grele alături de oameni extraordinari. Despre ce pierdem când căutăm confortul. Și o nouă perspectivă despre negociere.

Ioan Iacob este cofondator al Flowx.ai, o companie de tehnologie care creează soluții bazate pe inteligență articială pentru mari organizații financiare globale. În mai 2023, a primit o finanțare de 35 de milioane de dolari, cea mai mare din istoria României. Trăiește între București și New York.

Rezervă un loc în sală

APOLLO111 • 26 Sep 2023

Join the tribe of curious. sau

Vezi edițiile trecute

mai multe pe

Evenimente din sezoanele anterioare...

Live. Antreprenori, pionieri, inovatori. Împreună cu tine.

The Vast&The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes. The Vast & The Curios este o explorare ”pe viu” a gândirii și experienței umane din spatele performanței.

Dacă vă întrebați ”Cum au reușit, de fapt, acești oameni?”, aceasta e ocazia de a vă conecta direct cu victoriile, căderile, strategiile, practicile, fricile și emoția din aventura de a construi ceva care contează. Și de a vă regăsi cu cei asemenea vouă, tribul curioșilor care explorează lumea pentru a găsi ceea ce contează pentru ei.

Andreea Roșca este jurnalist, antreprenor, co-autor al cărții Cei care schimbă jocul, creator al atelierelor de gândire antreprenorială Effectuation și al unei foarte populare serii de interviuri cu fondatori de companii inovatoare.


Rezervă un loc în sală
APOLLO111 • 26 Sep 2023