Sergiu Neguț despre clienți, iubire, crize de identitate și cel mai bun sfat pentru antreprenori

Nu sunt mulți oamenii care au capacitatea de a aparține armonios mai multor lumi, care au răbarea, curiozitatea și empatia de a fi profesori, investitori, mentori și parteneri pentru o întreagă generație de antreprenori.

Sergiu Neguț e unul dintre ei. Am avut o super-interesantă (și plină de umor, precum veți vedea) conversație acum ceva timp despre cum îți găsești o menire, cum construiești un business solid, cum înțelegi la ce ești bun, de ce să continui să cauți locul în care poți să aduci valoare și cum să nu-ți pierzi umorul. O găsiți aici.

Dar, în aceste trei secvențe, Sergiu vorbește despre trei subiecte în egală măsură importante:

  1. Cel mai important sfat pe care l-ar da unui antreprenor. „Ia-ți un mentor”

2. Despărțirea de o companie și viața pe cont propriu vine sigur cu o criză de identitate.

3. Există o condiție fără de care nu poți avea succes: să-ți iubești clienții

_____________________________

  • Dacă v-au plăcut aceste secvențe, cu siguranță veți găsi lucruri de învățat de la Simona Baciu, fondatorul Transylvania College, în aceste secvențe video (playlist).
  • Nu ne spune nimeni că, dincolo de tehnică și teorie, antreprenorii care reușesc, reușesc pentru că le pasă. Nu pentru că aplică o teorie de business, ci pentru că au un fel de a gândi și de a rămâne conectați cu propriul lor business. Dacă aveți o idee pe care ați vrea să o aduceți la viață și vreți să aflați cum, dacă merită și cu ce risc, vă aștept la programul Effectuation din 29 și 30 septembrie.
  • Mai multe despre de ce antreprenorii buni își iubesc clienții și cum rămân conectați cu realitatea, în acest post: Cel mai simplu secret.

Spune-mi ce crezi

wpDiscuz